Zet uw troeven als stad, gemeente of handelszaak innovatief op de kaart!

Het aantrekken en zich onderscheiden van consumenten wordt steeds moeilijker en moeilijker. Ook steden en gemeenten proberen hun steentje bij te dragen om de lokale economie een hart onder de riem te steken. Maar dit laatste is gemakkelijker gezegd dan gedaan en dit ondermeer om volgende redenen:

  • Er is een immens aanbod aan producten en diensten
  • Er is een verhoogde mobiliteit van de consument
  • De consument is op zoek naar aankoopbeleving
  • De consument wil recreatief winkelen
  • De impact van ‘e’ en ‘m’-commerce op het ganse economisch weefsel

Met andere woorden de consument is veeleisender, wispelturiger en vooral minder trouw geworden … Concreet stelt zich dan ook de vraag: Hoe kan een stad of gemeente hierop creatief inspelen om toch ervoor te zorgen dat de consument uw stad of gemeente attractief blijft vinden om te komen winkelen ? De oplossing ligt vervat in creativiteit gekoppeld aan acties. Het doel van de acties is het vergroten van de aantrekkingskracht en het onderscheidend vermogen van uw stad of gemeente als winkelcentrum/dorp en zijn individuele handelaars. De introductie van innovatieve citymarketing initiatieven en innovatie in de retail sector passen hierin perfect.

Gift2Give biedt u alle instrumenten aan om u als stad, gemeente of handelszaak innovatief op de kaart te zetten. Download alvast onze brochure hieronder en neem contact met ons op !!!

Extra documenten