Overzicht van recente referenties

Kadokaart EMR - Rozenburg

De Kadokaart EMR - Rozenburg werd in het leven geroepen door de Winkeliersvereniging Rozenburg en heeft een waarde van 7,5 €, 10 €, 15 € en 25 €. Alle leden van deze Winkeliersvereniging kunnen deze Kadokaarten aanvaarden en ontwaarden. Neem zeker eens een kijkje in dit charmant stadje.

 

 

 

 

 

 

 

Westelse Kadobon

De Westelse Kadobon is geldig voor het hele grondgebied Westerlo en komt in een waarde van 10 € en 25 €. Deze Kadobon is te koop aan de onthaalbalie van het gemeentehuis en werd door het gemeentebestuur van Westerlo in het leven geroepen om ruimte en zuurstof te geven aan de lokale economie van Westerlo.

 

 

 

 

 

 

 

Digitale Cadeaubon Merelbeke

De Gemeente Merelbeke heeft geopteerd om een cadeaubon op digitale wijze uit te brengen met een waarde van 10 € en 25 €. Deze is te koop bij interne gemeentelijke diensten en ook externe verkooppunten. Tevens is er een webshop voorhanden. Dit is tevens een voorbeeld van een Cadeaubon "Voor en door Merelbeke" en dit voor heel grondgebied Merelbeke.

 

 

 

 

 

 

 

Digitale Geschenkbon Zedelgem

Zedelgem is sinds begin december 2015 uitgerust met deze van Gift2Give. De Geschenkbon komt met een waarde van 10 €  en 25 € en is  verkrijgbaar in  het gemeentehuis van Zedelgem en op hun webshop. Deze Geschenkbon is vervaardigd in de visie 'Voor en door Zedelgem'. Dit  wil  zeggen  dat het beheer,  reglement,... in handen is van Zedelgem  ten voordele van de lokale  middenstand op het hele grondgebied  Zedelgem.

 

 

 

 

 

 

Digitale Cadeaubon Vilvoorde

Vilvoorde is sinds begin december 2015 uitgerust met de services van Gift2Give: De Vilvoordse Cadeaubon. Deze Cadeaubon komt met een waarde van 10 €  en 25 € en is verkrijgbaar in het Mattenkot en op de webshop van Vilvoorde. Deze Cadeaubon is vervaardigd in de visie 'Voor  en door Vilvoorde'. Dit wil  zeggen  dat het beheer, reglement,... in handen is van Vilvoorde  ten voordele van de lokale  middenstand op het hele  grondgebied Vilvoorde.

 

 

 

 

 

Digitale Bornembon

 Gift2Give en Bornem hebben de nieuwe digitale Bornembon op de markt  gebracht sinds 1 juli 2015. De digitale Bornem komt met een waarde  van 5  €, 10 €, 25 € en is  verkrijgbaar op het gemeentehuis, CC Ter Dilft en het  gemeentelijk Sportcentrum.
 De digitale Bornembon is een geschenkkaart voor en door Bornem. Dit wil  zeggen dat het beheer, reglement,... in handen is van de gemeente  Bornem  ten voordele van de lokale  middenstand op het hele grondgebied Bornem.
 De digitale Bornembon in combinatie met de aangename sfeer, leuke  winkelstraten en uitstekend parkeerbeleid wenst Bornem een extra duw in  de rug van de lokale handelaars  te geven.

 

 

 

 

 

Fidality Card Limburg United

Hubo Limburg United werkt aan een goede samenwerking met de Limburgse basketbalclubs en vindt het belangrijk dat de leden van die clubs aan lage toegangsprijzen de thuiswedstrijden van United kunnen bijwonen. Redenen genoeg om een Fidelity card aan te schaffen voor de prijs van 5 € per persoon per seizoen.. Met de aankoop steunt men ook zijn eigen club en gaat er 1 euro naar ‘Een hart voor Limburg’. Ook alle familieleden die onder hetzelfde dak wonen als het aangesloten VBL-lid kunnen genieten van dit voordeeltarief mits de aanschaf van een Fidelity Card. Gift2Give heeft hierin het technische en operationele beheer in samenwerking met Hubo Limburg United.

 

 

 

Stad Tielt

Gift2Give is de partner van Tielt inzake het technische en operationele beheer van de digitale Cadeaubon - die in een waarde van 10 € of 25 € beschikbaar is - Tielt. De redenen die Tielt aanhaalt om zulk een principe te implementeren voor de lokale handel: In de eerste plaats voor onze handelaars, horeca, diensten … doordat er meer in eigen stad wordt gewinkeld. Ten tweede is er ook voor jou als inwoner/consument een voordeel aan verbonden: het is een mooi geschenk om te geven én te krijgen, je leert nieuwe winkels kennen die je voorheen niet kende, het is eenvoudig en vlot beschikbaar voor iedereen…

 

 

 

 

 

 

 

Gemeente Haaltert

In opdracht van de Gemeente Haaltert werd de papieren geschenkbon omgevormd tot een digitale Kadobon Haaltert. Gift2Give is hierin de partner die het digitale principe ondersteunt en mee uitwerkt met Haaltert. De Digitale Kadobon Haaltert komt in 3 versies: 5€,15€ en 50€. Naast  het verkooppunt in het Gemeentehuis, is deze ook te verkrijgen in de webshop. 
Het ontwaarden van de Kadobon Haaltert gebeurt eenvoudig via Internet en smartphone.

 

 

 

 

 

 

 

Stad Genk

In opdracht van de Stad Genk werd de papieren Geschenkbon omgevormd tot een digitale Geschenkbon Genk. Gift2Give is hierin de partner die  het digitale principe ondersteunt en mee uitwerkt met de Stad. De Digitale Geschenkbon Genk komt in 3 versies: 10€, 25€ en 50€. Naast de  verkooppunten in het Stadhuis en C-Mine, is deze ook te verkrijgen in de webshop. 
Het ontwaarden van de Geschenkbon Genk gebeurt eenvoudig via Internet en smartphone.

 

 

 

 

 

 

Gemeente Heusden-Zolder

In opdracht van het MvHZ (Middenstandsvereniging van Heusden-Zolder) werd een initiatief genomen om de lokale handel meer op de voorgrond te plaatsen met een Geschenkkaart voor en door (Middenstandsvereniging) Heusden-Zolder. Gift2Give is hierin de partner om het systeem operationeel en technisch te beheren. De Digitale Geschenkkaart Heusden-Zolder komt in 3 versies: 10€, 25€ en 50€. Naast de vele verkooppunten (20 stuks in totaal), is deze ook te verkrijgen in de webshop en aan de automaat aan de bibliotheek. 
Het ontwaarden van de Geschenkkaart Heusden-Zolder gebeurt eenvoudig via Internet en smartphone.

Deze geschenkkaart werd in gebruik genomen door MvHZ tot en met september 2017. Momenteel is deze niet meer verkoopbaar.

 

 

 

 

 

Gemeente Lanaken

  

In opdracht van de Gemeente Lanaken staat Gift2Give sedert 1 december 2014 in voor het techisch en operationeel beheer van de Digitale Geschenkkaart Lanaken.
De Digitale Geschenkkaart Lanaken is hierbij het instrument om aan Citymarketing te doen als Lanaken waarbij de koopkracht binnen de lokale  economie kan worden gehouden.
De Digitale Geschenkkaart Lanaken komt in 3 versies: 10€, 25€ en 50€. Naast de verkooppunten op het Gemeentehuis en de Bibliotheek Lanaken, is deze ook te verkrijgen in de webshop. 
Het ontwaarden van de Geschenkkaart Lanaken gebeurt eenvoudig via Internet en smartphone.

 

 

 

Gemeente Etten-Leur

In opdracht van de Stichting Kadokaart en het MKB van Etten-Leur staat Gift2Give sedert 9 december 2013 in voor het technisch en operationeel beheer van een systeem van elektronische en digitale kadokaarten evenals de exploitatie van een Kadokaartenwebshop in de gemeente Etten-Leur als nieuw instrument inzake innovatieve retail en citymarketing enkel en alleen inbaar in Etten-Leur. Etten-Leur wordt daarmee de eerste Nederlandse gemeente met een digitaal kadokaartsysteem. De kadokaart wordt vanaf 9 december in drie verkooppunten en via een webshop verkocht. Het ontwaarden van de kadokaart gebeurt eenvoudig via Internet en smartphone.

 

 

 

 

 

Gemeente Knokke-Heist

In opdracht van de dienst Toerisme van Knokke-Heist bouwde Gift2Give samen met Tapcrowd een nieuwe applicatie. Via de app kun je o.a. de evenementen raadplegen, maar ook het ruime aanbod aan restaurants, hotels, galeries en winkels. Je kunt via deze app de vervaldag van de Knokke-Heist geschenkkaart controleren en zelfs je parkeerticket betalen. Kortom geen 25 verschillende apps van Knokke-Heist, maar alles gebundeld in één gebruiksvriendelijke applicatie. In de toekomst is het zelfs mogelijk om via de app bepaalde reservaties te maken.
 
 

Stad Geel

In opdracht van de stad Geel bouwde Gift2Give samen met Tapcrowd de stadsapp die ervoor zorgt dat de bewoners en bezoekers beter worden geïnformeerd op het vlak van eet- en slaapgelegenheden, winkelen, bezienswaardigheden, parkeren, edm. De kern van de stadsapp is opgebouwd rond de Geelse cadeaubon. Niet alleen kan het acceptatienetwerk van de cadeaubon opgevraagd worden tijdens een wandeling door de stad, doch kan ook de vervaldag van de cadeaubon real-time opgevraagd worden via de applicatie. Vanaf 2014 zal het eveneens mogelijk zijn op cadeaubons aan te kopen via de app. Kortom een nieuwe innovatie in het retaillandschap.
Tesamen werd met de stad Geel een webshop op punt gesteld die het mogelijk maakt om de digitale geschenkkaart 24/7 aan te kopen en deze te laten op een adres naar keuze.