Hoe werkt de kadokaart

Op zoek naar een creatief, innovatief en origineel idee als stad- of gemeentebestuur om de lokale economie en handel te stimuleren, Gift2Give heeft voor uw stad, gemeente of handelszaak de ideale oplossing. De Gemeentelijke Kadokaart.

De stad of gemeente is de uitgever van de Gemeentelijke Kadokaart. Deze kadokkaart kunt u kopen aan de in de verscheidene verkoppunten van uw stad of gemeente. Op het moment van uw aankoop wordt deze kaart geactiveerd met een bepaalde waarde. De Gemeentelijke Kadokaart kan verschillende waarden hebben: bv. € 10, €25 of € 50


De ontvangen gelden van de verkochte kadokaarten worden bewaard op de bankrekening van de stad of gemeente (of Stichting). Dus het beheer van de bankrekening blijft volledig bij de stad of gemeente (of Stichting).


Bij aankoop van een kadokaart krijgt u de kaart mee in een mooie kadoverpakking. Aan de binnenzijde is ruimte voorzien voor een persoonlijke boodschap. De koper van de kadokaart kan dan de kaart schenken aan een derde, die ermee kan gaan winkelen bij een deelnemende winkelier in uw stad of gemeente.


De ontwaarding van de kadokaart gebeurt aan de kassa bij de handelaar. Dit kan gebeuren op vier verschillende manieren, via:

  • een eigen smart phone uitgerust met QR-applicatie
  • een CCV betaalterminal met magneetstrip
  • een NFC telefoon met NFC-applicatie (werkt enkel op Android)
  • de persoonlijke webpagina van de deelnemende acceptant door ingave nummer geschenkbon

Tenslotte ontvangt de acceptant van de stad of gemeente elke week de gelden van de ontwaarde kadokaarten op zijn bankrekening.

Extra documenten